Accident grav pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni

Marți, 02 Martie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident grav pe DN2  la iesirea din municipiul Urziceni | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați duminică, 28 februarie a.c., în jurul orei 20:05, să intervină la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni spre Buzău, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe SAJ Ialomița, dintre care una tip C de la substația Slobozia.

Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime de sex masculin, dintre care trei încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor rămase încarcerate, ulterior toate cele cinci victime, după acordarea primului ajutor medical, au fost preluate și transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal Urziceni, cu politraumatisme multiple.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Accident grav pe DN2  la iesirea din municipiul Urziceni | imaginea 2