Accident rutier între un autoturism şi o autoutilitară, cu două victime

Duminică, 07 Martie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident rutier intre un autoturism si o autoutilitara  cu doua victime | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați miercuri, 3 martie a.c., în jurul orei 06:20, să intervină la un accident rutier produs pe DN2 la ieșirea din Cotorca spre Urziceni, în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ Ialomița.

Din evenimentul rutier au rezultat două victime de sex masculin, cu vârste de 47 de ani și 87 de ani, care au fost monitorizate de echipajele medicale, ulterior fiind preluate și transportate de echipajele SAJ la Spitalul Municipal Urziceni.

Bărbatul de 47 de ani era inconștient și prezenta politraumatisme, iar celălalt, conștient cu un traumatism cranian. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Galerie imagini