Asigurare de zonă la două accidente rutiere din care au rezultat 5 victime

Miercuri, 17 Martie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Asigurare de zona la doua accidente rutiere din care au rezultat 5 victime | imaginea 1 Vineri, 12 martie a.c., în jurul orei 10:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe raza comunei Răzvad, sat Valea Voievozilor.

La locul evenimentului, în care a fost implicat un singur autoturism, salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de intervenție, iar asistența medicală a fost asigurată de un echipaj de la SAJ Dâmbovița.

În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost preluată de echipajul medical și transportată la UPU Târgoviște. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Duminică, 14 martie a.c., în jurul orei 15:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe raza localității Nisipuri (comuna Ulmi).

La locul evenimentului, în care au fost implicate două autoturisme, salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD. În urma accidentului au rezultat 4 victime (3 bărbați și o femeie), care au primit primul ajutor calificat de la echipajele SMURD și SAJ.

Persoana de sex feminin, în vârstă de 29 ani, a fost dusă la UPU Târgoviște, ceilalți refuzând transportul la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Asigurare de zona la doua accidente rutiere din care au rezultat 5 victime | imaginea 2