Autoturism răsturnat pe partea carosabilă, şoferiţa s-a autoevacuat

Joi, 25 Martie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Autoturism rasturnat pe partea carosabila  soferita s a autoevacuat | imaginea 1 Echipajele de pompieri din cadrul Gărzii Negrești au intervenit luni, 22 martie a.c., cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs la ieșirea din orașul Negrești, ieșirea spre localitatea Ipatele - pe DJ 248F.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, conducătoarea auto evacuându-se până la sosirea pompierilor. Din autoturismul răsturnat, aveau loc scurgeri de combustibil, iar un sens de mers al Dj 248F era blocat.

Conducătoarea autoturismului suferise mai multe traumatisme, primul ajutor fiindu-i acordat în ambulanța SMURD. Victima în vârstă de 22 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Pompierii militari au asigurat măsuri PSI, au degajat autoturismul și au spălat carosabilul. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini