Două victime încarcerate şi o persoană decedată, în urma unui grav accident

Miercuri, 17 Martie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita, Obiectiv.net

Doua victime incarcerate si o persoana decedata  in urma unui grav accident | imaginea 1 Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița, au intervenit joi, 11 martie a.c., în jurul orei 16.00, pe DN 2A, la intersecția cu localitatea Gheorghe Doja, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, din eveniment rezultând patru victime, dintre care două rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea lor, ulterior fiind preluate de echipajele SAJ, una dintre ele fiind găsită în stop cardio-respirator.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stop cardio-respirator. Trei dintre victime au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ, ulterior preluate și transportate de echipajele SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de medicul Serviciului Județean de Ambulanță. Militarii au mai acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.