Trei vieți salvate dintr-o maşină căzută într-un canal cu apă

Marți, 23 Martie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Trei vieti salvate dintr o masina cazuta intr un canal cu apa | imaginea 1 Sâmbătă, 20 martie a.c., în jurul orei 23.30, Garda de Intervenție Nr. 1 Ineu, din cadrul Detașamentului Ineu, a intervenit cu 1 autospecială de stingere şi modul descarcerare, 1 autospecială SMURD de prim ajutor și 1 SAJ, pe centura orașului Ineu, pentru salvarea a trei persoane, blocate într-un autoturism ce a căzut în canalul de pe marginea șoselei.

La sosirea echipajelor de intervenție, autoturismul era în canal, pe roți, în apă până la nivelul geamurilor. Echipajul de salvatori a acționat pentru extragerea celor 3 victime din autoturism, 2 adulți (1 bărbat și 1 femeie) şi un minor de 10 ani. Toți 3 în viață, dar cu multiple traumatisme şi hipotermie.

A fost solicitat în sprijin şi echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă al Detașamentului de Pompieri Arad. La locul accidentului au mai fost găsite 2 victime (1 bărbat și 1 minoră), ieşite din autoturism, cu politraumatisme. Toate cele 5 victime au fost transportate la unități medicale.

Galerie imagini