Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în pârâu

Sâmbătă, 13 Martie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Un autoturism a parasit partea carosabila si a plonjat in parau | imaginea 1 Miercuri, 10 martie a.c., în jurul orei 17.04, echipaje de pompieri au intervenit în cazul unui accident rutier, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în pârâul Sabar, în localitatea Crovu.

Din informațiile preliminare exista probabilitatea ca șoferul să fie prins în autoturism. La locul accidentului, salvatorii de la Detașamentul Titu s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au fost trimise de la Detașamentul Târgoviște o autospecială de descarcerare grea și un echipaj cu barcă pneumatică.

Sosiți la locul evenimentului, salvatorii au găsit autoturismul în apă până la plafon și au desfășurat imediat operațiuni de extragere a autoturismului din albia pârâului, cu ajutorul troliului din dotarea autospecialei de descarcerare. Apa avea o adâncime de cca. 2 m. Din fericire, în autoturism nu era încarcerată nicio persoană.