Au intervenit la două accidente rutiere într-un interval de două ore

Joi, 15 Aprilie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Au intervenit la doua accidente rutiere intr un interval de doua ore | imaginea 1 În cursul zilei de miercuri, 14 aprilie a.c., pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină la două evenimente rutiere.

În cursul dimineții, Punctul de lucru Sânmihaiu Almașului și Detașamentul Zalău au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut între un autocamion și un autoturism în localitatea Românași.

În accident au fost implicate patru persoane, dintre care două au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU SMURD Zalău. Pompierii au asigurat măsurile PSI la fața locului și au fost deconectate bateriile autoturismelor.

La mai puțin de două ore de la primul eveniment rutier, pompierii din cadrul Secției Jibou au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier petrecut între două autoturisme, în localitatea Surduc. În urma accidentului au fost implicate două persoane rănite, dintre care una a fost preluată și transportată la UPU Smurd Zalău. La fața locului, pompierii au asigurat măsurile PSI.