Coliziune între două autoturisme, din care au rezultat trei victime

Joi, 15 Aprilie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Coliziune intre doua autoturisme  din care au rezultat trei victime | imaginea 1 Miercuri, 14 aprilie a.c., în jurul orei 08:30, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, pe raza comunei Bărbulești, pe DN 1D.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje SAJ Ialomița - substația Urziceni, venite în sprijin.

În urma accidentului au rezultat trei victime, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ. După acordarea primului ajutor medical, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD, una preluată de echipajul SAJ, ambele fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni. A treia victimă a refuzat transportul la spital.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Tot miercuri, 14 aprilie a.c., în comuna Perieți, sat Păltinișu, în jurul orei 17:20, salvatorii de la Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. În urma accidentului a rezultat o singură victimă, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajul SMURD, ulterior victima a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Galerie imagini