Două accidente rutiere care puteau pune în pericol viața a cinci oameni

Marți, 27 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Doua accidente rutiere care puteau pune in pericol viata a cinci oameni | imaginea 1 Duminica dimineaţa de Florii, 25 aprilie a.c., a început cu două accidente rutiere care puteau pune în pericol viața a cinci oameni. O minune a făcut ca aceștia să nu ajungă la spital, ei suferind doar leziuni minore!

Primul eveniment a avut loc în jurul orei 09.30, pe raza localității Năvodari, unde un conducător auto a pierdut controlul volanului, intrând într-un stâlp de electricitate din beton, doborându-l. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Piatra au asigurat la fața locului măsurile de prevenire și stingere a incendiilor cu ajutorul unei autospeciale de stingere care are în dotare și modul de descarcerare.

Al doilea accident, produs la ora 10.30, a rezultat cu avarierea a două autoturisme, unul dintre ele intrând apoi într-un copac de pe marginea carosabilului. Patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, au suferit leziuni minore, motiv pentru care, după acordarea primului ajutor de către echipajele medicale ale SAJ și SMURD, au refuzat să meargă la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au îndepărtat caroseriile deformate de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță. Ambele cazuri au rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Galerie imagini