Două accidente rutiere într-un interval de două ore

Miercuri, 07 Aprilie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Doua accidente rutiere intr un interval de doua ore | imaginea 1 Joi, 1 aprilie a.c., pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină într-un interval scurt de timp (mai mic de două ore) la două evenimente rutiere petrecute pe raza județului Sălaj.

În primul eveniment a fost implicat un autocamion răsturnat între localitățile Pericei și Sici. În accident a fost implicată o persoană care a fost evaluată la fața locului de către un echipaj SMURD.

În cel de-al doilea eveniment Secția de Pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier petrecut în localitatea Popteleac. În eveniment a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat într-un șanț, şi din care a rezultat rănirea unei persoane.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD de la Jibou și de către echipajul medical al elicopterului care a fost solicitat în sprijin.

Elicopterul a preluat persoana rănită şi a transportat-o la sediul ISU din Zalău, după care a fost transportată la UPU SMURD Zalău de către un echipaj de terapie intensivă mobilă. În ambele evenimente pompierii au asigurat măsurile psi pentru evitarea producerii unor incendii.

Doua accidente rutiere intr un interval de doua ore | imaginea 2