Două accidente rutiere se puteau transforma în tragedii

Vineri, 30 Aprilie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doua accidente rutiere se puteau transforma in tragedii | imaginea 1 În data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 17:05, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia - Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, cartier Bora, în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița - substația Slobozia, venite în sprijin. În urma accidentului, au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, trei dintre victime au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare. A patra victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

În data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18:25, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe raza comunei Gârbovi, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje ale SAJ Ialomița - substația Urziceni. În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victimele au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiului la locul accidentului.

Galerie imagini