Două persoane au ajuns la spital, după un accident rutier

Duminică, 25 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Doua persoane au ajuns la spital  dupa un accident rutier | imaginea 1 Miercuri, 21 aprilie a.c., un bărbat și o femeie, de aproximativ 50 de ani, au ajuns la spital cu traumatisme la nivelul capului, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, la intersecția cu DJ 504, spre localitatea Lăceni.

În accident a mai fost implicat un autotren încărcat cu cereale, care s-a răsturnat. Din fericire, șoferul acestuia a suferit leziuni minore, refuzând transportarea la spital.

Pentru salvarea persoanelor rănite, la fața locului au intervenit pompierii militari alexăndrineni cu o mașină de stingere, o descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, din cadrul SAJ Teleorman două echipaje medicale, precum și mai multe echipaje de poliție.

După preluarea victimelor, pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Galerie imagini