Două victime au rămas blocate în autoutilitara răsturnată în şanţ

Miercuri, 07 Aprilie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doua victime au ramas blocate in autoutilitara rasturnata in sant | imaginea 1 Vineri, 2 aprilie a.c., în jurul orei 11:20, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care a fost implicată o autoutilitară care s-a răsturnat într-un șanț, în afara părții carosabile, în comuna Adâncata, pe DJ 201 A.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița - substația Urziceni, venit în sprijin.

În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, care au rămas blocate în interiorul mașinii. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimelor, ulterior acestea au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, victimele au fost transportate de echipaje la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiului la locul accidentului.

Galerie imagini