Două victime politraumatizate, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Vineri, 30 Aprilie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Doua victime politraumatizate  dupa ce autoturismul in care se aflau s a rasturnat | imaginea 1 Marţi, 27 aprilie a.c., în jurul orei 03.10, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe DN 6, în localitatea Ciochiuța.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă. În accident a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Două persoane au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD și un echipaj SAJ, acestea suferind politraumatisme. Ulterior, cele două victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Cea de-a treia persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului, prin deconectarea bornelor de la acumulatorul autoturismului.

Galerie imagini