Grav accident rutier, cu două victime minore

Joi, 15 Aprilie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Grav accident rutier  cu doua victime minore | imaginea 1 Pompierii militari au fost alertați joi, 15 aprilie a.c., în jurul orei 06:25, despre un accident rutier produs pe DN 2 E 85, la ieșirea din localitatea Garoafa, în care au fost implicate 2 autoturisme și un TIR. În urma impactului dintre autovehicule au rezultat 4 victime neîncarcerate, 2 dintre acestea fiind minore.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD, precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre pacientele minore, în vârstă de 13 de ani, care se afla în stare de inconștiență, politraumatizată prin accident rutier. Ulterior, echipajul SMURD, asistat de un medic și un asistent de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, au preluat pacienta și au transportat-o la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.

Celelalte 3 victime, o minoră de 11 ani, un bărbat de 25 ani și un bărbat de 50 ani, au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. La fața locului, pompierii au acționat pentru decuplarea bornelor de la un autoturism și au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor necesare.

Galerie imagini