O femeie a fost proiectată în afara autoturismului, în urma unui grav accident

Marți, 20 Aprilie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O femeie a fost proiectata in afara autoturismului  in urma unui grav accident | imaginea 1 Timpul nu poate fi dat înapoi, iar viața nu ne oferă mereu șansa de a face lucrurile altfel. Mai ales în cazul accidentelor rutiere…

Șase persoane, trei bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 19 și 54 ani au fost implicate, joi după-amiază, 15 aprilie a.c., într-un grav accident de circulație produs la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Șendriceni.

Evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autoturisme. Într-o mașină se aflau doi tineri de 21, respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei. În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor din Dorohoi pentru a fi scoase din mașină.

Acestea au fost preluate de cadrele medicale ajunse la fața locului. Din păcate, medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

O femeie a fost proiectata in afara autoturismului  in urma unui grav accident | imaginea 2