Persoană rănită grav în urma unui accident rutier

Vineri, 30 Aprilie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Persoana ranita grav in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii militari au fost alertați luni, 26 aprilie a.c., în jurul orei 14:05 despre un accident rutier produs pe DN 2 E 85 la intrarea în localitatea Golești dinspre Focșani, în care au fost implicate 2 autoturisme și 1 microbuz transport persoane.

În urma impactului dintre acestea, a rezultat 1 victimă de sex masculin, conducător auto al unuia dintre autoturisme. În microbuz se aflau, la momentul producerii accidentului, 8 persoane, care s-au autoevacuat, fără a necesita ulterior asistență medicală.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD, precum și 1 echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat victimei, care se afla în stare de inconștiență, politraumatizată prin accident rutier. Pacientul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. La fața locului, pompierii au acționat pentru decuplarea bornelor de la un autoturism și au asigurat măsurile PSI necesare.

Persoana ranita grav in urma unui accident rutier | imaginea 2