Serie de trei accidente rutiere cu victime

Miercuri, 07 Aprilie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Serie de trei accidente rutiere cu victime | imaginea 1 Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24, pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal:

  • 15 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  • 2 misiuni de transport persoane confirmate cu COVID-19;
  • 3 accidente rutiere cu victime:

Accident rutier în comuna Maia – în data de 31 martie a.c., în jurul orei 09:15, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și în urma căruia au rezultat două victime neîncarcerate.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și în sprijin două ambulanțe SAJ Ialomița - substația Urziceni. Cele două victime au fost monitorizate de echipajele SAJ de la locul intervenției, ulterior pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului și sablare carosabil.

Accident rutier pe raza comunei Jilavele - în data de 31 martie a.c., în jurul orei 16:00, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și, în sprijin, o ambulanță SAJ Ialomița - substația Urziceni.

În urma accidentului, a rezultat o singură victimă, șoferul care a rămas blocat în autoturism. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimei aflată în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale, care a fost predată echipajului SAJ de la locul intervenției, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Accident rutier pe raza municipiului Urziceni – în data de 31 martie a.c., în jurul orei 19:45, salvatorii de la Detașamentul Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița - substația Urziceni, venit în sprijin. În urma accidentului, au rezultat două victime, neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției.

Ulterior, echipajul SAJ a preluat și transportat o victimă la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. A doua victimă, după monitorizare, a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiului la locul accidentului.

Galerie imagini