Serie de trei accidente rutiere în doar 48 de ore, pe raza judeţului Mureş

Marți, 13 Aprilie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de trei accidente rutiere in doar 48 de ore  pe raza judetului Mures | imaginea 1 În ultimele 48 de ore, până în dimineața zilei de joi, 8 aprilie a.c., la ora 08:00, pompierii mureșeni au gestionat 93 de intervenții, din care - trei accidente rutiere, o altă situație de urgență și 89 de intervenții SMURD.

Miercuri, 07 aprilie a.c., pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) în cazul producerii a trei accidente rutiere pe raza județului Mureș, după cum urmează:

  • în jurul orei 08:00, s-a produs un accident rutier intre localităţile Albești și Vânători pe DN 13. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă.

Acesta a acroșat un stâlp de electricitate și s-a răsturnat pe o parte. Șoferul (de sex feminin, aproximativ 39 de ani) s-a auto-evacuat. Din fericire, aceasta nu a necesitat îngrijiri medicale. Drumul nu a fost blocat.

  • în jurul orei 09:15, un accident rutier s-a produs în municipiul Reghin, strada Apalinei. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între trei autoturisme.

Din fericire, nu au fost victime. Strada Apalinei a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

  • în jurul orei 21:10, un al treilea accident rutier a avut loc în municipiul Tîrnăveni, pe strada 22 Decembrie. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Tîrnăveni.

Odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o râpă la o adâncime de aproximativ 3 m, şoferul (de sex masculin, aproximativ 21 de ani) s-a auto-evacuat. Din fericire, nu a necesitat îngrijiri medicale. Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Galerie imagini