Serie de trei accidente rutiere într-un interval de 24 de ore

Joi, 15 Aprilie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de trei accidente rutiere intr un interval de 24 de ore | imaginea 1 Miercuri, 14 aprilie a.c., în jurul orei 15:00, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) în cazul producerii unui accident rutier pa raza localității Hădăreni.

Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș și pompierii din cadrul SVSU Luduș. Ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard.

În interior se aflau cinci persoane (trei adulţi şi doi copii), aceștia reuşind să se autoevacueze. În urma impactului, un adult a necesitat îngrijiri medicale, acesta fiind de cod galben. Victima a fost preluată și transportată la CPU Luduș de către echipajul SMURD aflat la fața locului. Pe toată durata intervenției s-a circula alternativ pe un singur sens de mers.

În jurul orei 15:35, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Corunca. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

Odată ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și un camion. În urma impactului o persoană de sex feminin a rămas încarcerată, salvatorii au intervenit de îndată pentru extragerea victimei, aceasta fiind de cod roșu, conștientă și cooperantă.

Imediat ce a fost scoasă din autoturism, victima a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu Mureș cu ambulanța SAJ. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

Miercuri seara, în jurul orei 21:15, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit pentru a asigura măsuri PSI în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Berghia. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

Aceștia, ajunși la locul intervenției, au constatat că este vorba despre un autoturism ieșit în afara parții carosabile. În urma impactului, o persoană de sex masculin de aproximativ 20 de ani a rămas încarcerată.

Salvatorii au trecut de îndată la aplicarea măsurilor de descarcerare și extragere a victimei. Imediat după extragere, victima de cod galben a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu Mureș de către echipajul SMURD aflat la fața locului. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Galerie imagini