Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat

Vineri, 30 Aprilie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Un autoturism a parasit partea carosabila si s a rasturnat | imaginea 1 În seara zilei de 25 aprilie a.c., prin apel la 112, pompierii au fost înștiințaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localității Stânca, comuna Pipirig.

La locul solicitării, s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Pipirig cu o autospecială de stingere și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

În accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, lovind un gard și un stâlp de electricitate. Nu au fost persoane încarcerate. Forțele de intervenție au găsit la locul evenimentului un bărbat (23 de ani), care era ieșit din autoturism. Acesta a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SAJ, după care a fost transportat la CPU Târgu Neamț.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei (28 de ani) care a suferit atac de panică, refuzând transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

În urma accidentului rutier, a fost afectată alimentarea cu energie electrică. O echipă de la Delgaz Grid s-a deplasat la locul evenimentului, pentru remedierea avariei.