Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost grav rănit într-un accident rutier

Joi, 01 Aprilie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Un tanar si a pierdut viata  iar un altul a fost grav ranit intr un accident rutier | imaginea 1 Pompierii Gărzii de Intervenţie Lupeni, specializaţi în descarcerare şi prim-ajutor, au acţionat pe DN 66 A, la un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară ce s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului.

Echipele au găsit în autoutilitară un tânăr de 25 de ani, inconştient şi încarcerat. Şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat cu multiple traumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Lupeni.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, personalul medical al SAJ şi paramedicii SMURD au încercat stabilizarea tânărului prins în autovehicul. Victima a intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor pentru resuscitarea acesteia, nu a răspuns la manevre.

Pompierii s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului. În operaţiune au fost implicate 2 echipaje de pompieri pentru descarcerare şi prim ajutor şi 2 echipe ale SAJ.

Galerie imagini