Au intervenit pentru descarcerarea unei femei blocate în autoturismul avariat

Sâmbătă, 29 Mai 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Au intervenit pentru descarcerarea unei femei blocate in autoturismul avariat | imaginea 1 Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost rănite, după ce autoturismul cu care circulau pe raza localității Satu Nou, comuna Măicănești, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului, femeia a rămas încarcerată.

Evenimentul a avut loc marţi, 25 mai a.c., în jurul orei 15:10, iar pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au intervenit cu 1 autospecială de intervenție și 1 autospecială de descarcerare. Totodată, la fața locului au intervenit și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei blocate în autoturism, care prezenta politraumatisme prin accident rutier. Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea au preluat ambii pacienți și i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. Totodată, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare.

Galerie imagini