Două accidente rutiere au avut loc, într-o singură noapte, pe drumurile din județul Giurgiu

Marți, 04 Mai 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Doua accidente rutiere au avut loc  intr o singura noapte  pe drumurile din judetul Giurgiu | imaginea 1 Primul s-a produs pe DJ 601, pe raza localității Malu Spart. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost găsit inconștient, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe DN5, pe raza localității Uzunu, fiind implicat un autocamion care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Un pompier care se întorcea de la o altă misiune a văzut accidentul, a oprit și a alertat echipajele de intervenție. Acesta i-a acordat primul ajutor conducătorului auto până sosirea ambulanței.

Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Punctului de Lucru Călugăreni au asigurat măsurile PSI la locul evenimentelor și au îndepărtat elementele de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță. Ambele cazuri au rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Galerie imagini