Două accidente rutiere gestionate într-un interval de câteva ore

Vineri, 21 Mai 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doua accidente rutiere gestionate intr un interval de cateva ore | imaginea 1 Duminică, 16 mai a.c., în jurul orei 10.30, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care au fost implicate trei autoturisme.

La locul evenimentului s-a deplasat și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Slobozia, venit în sprijin. Din eveniment a rezultat o victimă de sex masculin cu vârsta de aproximativ 51 de ani, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției.

După monitorizare, victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Tot în data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.30, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier în comuna Moldoveni, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din eveniment a rezultat o victimă de sex masculin cu vârsta de aproximativ 31 de ani, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajul SMURD la locul intervenției. După monitorizare, victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal Urziceni. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Galerie imagini