Grav accident rutier - pompierii au descarcerat o persoană decedată

Luni, 10 Mai 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Grav accident rutier   pompierii au descarcerat o persoana decedata | imaginea 1 Pompierii militari au fost alertați, joi, 6 mai a.c., în jurul orei 09:15 despre un accident rutier produs pe DN 2 E 85, pe raza localității Cotești, în care au fost implicate 3 autoturisme și 5 persoane. În urma impactului dintre acestea, au rezultat 2 victime, dintre care una rămasă încarcerată într-unul dintre autoturisme.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD, precum și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

La sosirea la fața locului, echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămase blocate în autoturism. Din nefericire, victima, de sex masculin, în vârstă de 82 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul.

Cea de-a doua victimă, de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, a fost preluată și transportată la spital de un echipaj SAJ. Totodată, la fața locului, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Galerie imagini