4 accidente rutiere produse pe raza județului Ialomița

Joi, 24 Iunie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

4 accidente rutiere produse pe raza judetului Ialomita | imaginea 1 Un accident rutier cu patru victime, pe raza comunei Gura Ialomiței, s-a produs în dimineața zilei de 20 iunie a.c., în jurul orei 03.40, pe DJ 213, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din evenimentul rutier au rezultat patru persoane rănite, doi minori și doi adulți. Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale din cadrul S.A.J. Ialomița.

Victimele au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenței. Mama și cei doi minori, conștienți, cooperanți, neîncarcerati, au fost preluați de echipajele medicale SAJ și transportați la Spitalul Orășenesc Țăndarei pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate. Șoferul, după ce a fost asistat medical la fața locului, a refuzat să meargă la spital.

Un alt accident rutier a avut loc pe raza comunei Perieți, sat Păltinișu, duminică, 20 iunie a.c., ora 08:57, în care a fost implicat un autoturism și în urma căruia a rezultat o victimă. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. După acordarea primului ajutor, victima a fost monitorizată, transportată și predată la Spitalul Județean de urgență Slobozia.

Un accident rutier cu două victime pe raza comunei Ciochina, s-a produs în data de 21 iunie a.c., în jurul orei 12.15, in urma coliziunii dintre o autoutilitară și un autoturism, la care salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

După acordarea primului ajutor medical, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare, iar cea de-a doua victimă a refuzat transportul la spital.

Un accident rutier cu două victime pe raza comunei Bucu, s-a produs în data de 22 iunie a.c., în jurul orei 01.03, în urma coliziunii dintre un autocamion și un autoturism, pompierii militari intervenind prompt cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. După acordarea primului ajutor, pacienții au fost monitorizați, transportați și predați la Spitalul Județean de urgență Slobozia de către echipajele SMURD și SAJ.

Galerie imagini