Accident rutier cu două victime - Autoturismul s-a izbit de un copac

Vineri, 18 Iunie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident rutier cu doua victime   Autoturismul s a izbit de un copac | imaginea 1 Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, au intervenit în dimineața zilei de luni, 14 iunie a.c., în jurul orei 02:20, la un accident rutier produs în comuna Balaciu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița. În accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac, din eveniment rezultând două victime, un bărbat și o femeie, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Urziceni, iar femeia a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Galerie imagini