Accident rutier cu o victimă - Capul tractor al unui camion a părăsit carosabilul

Marți, 22 Iunie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident rutier cu o victima   Capul tractor al unui camion a parasit carosabilul | imaginea 1 Miercuri, 16 iunie a.c., în jurul orei 14:10, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru descarcerare, la un accident rutier pe DN 1D, comuna Jilavele, în care a fost implicat un camion al cărui cap tractor a părăsit partea carosabilă, iar containerul acestuia a rămas pe partea carosabilă, blocând circulația.

La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița- substația Urziceni. În urma accidentului, a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajul SAJ la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată de echipajul medical la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. Traficul a fost blocat pe un sens de mers.

Galerie imagini