Descarcerarea unei victime și acordarea de asistenţă medicală pentru alţi doi accidentaţi

Joi, 24 Iunie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Descarcerarea unei victime si acordarea de asistenta medicala pentru alti doi accidentati | imaginea 1 Sâmbătă, 19 iunie a.c., la ora 18:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei victime și acordarea îngrijirilor medicale celor 2 pasageri, rezultați în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Negrești-Oaș.

La fața locului s-au deplasat 8 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit şoferul autoturismului încarcerat, iar cei 2 pasageri autoevacuați. Victima încarcerată a fost extrasă în stare conștientă și cooperantă.

După extragerea persoanei, cele 3 victime au fost transportate cu ambulanța SMURD, respectiv cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean 2 la CPU Negrești-Oaș, iar una a fost transportată la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Descarcerarea unei victime si acordarea de asistenta medicala pentru alti doi accidentati | imaginea 2