Două victime încarcerate și inconștiente, în urma unui grav accident rutier

Luni, 14 Iunie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Doua victime incarcerate si inconstiente  in urma unui grav accident rutier | imaginea 1 Un grav accident rutier s-a produs între un autoturism și un microbuz de transport persoane, în dimineața zilei de joi, 10 iunie a.c., pe DN 71, în comuna Aninoasa.

Au fost anunțate două victime încarcerate și inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz). La sosirea echipajelor de pompieri, aceștia au constatat că cele două persoane încarcerate prezentau leziuni incompatibile cu viața.

În microbuzul implicat au fost 10 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție. Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șapte se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului. Aceștia din urma au fost evaluați medical la fața locului.

Cele 2 victime încarcerate au fost declarate decedate, iar 7 copii au fost transportați la spital de echipajele medicale. Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului au acționat patru ambulanțe SMURD, patru ambulanțe SAJ, două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere.

Doua victime incarcerate si inconstiente  in urma unui grav accident rutier | imaginea 2