Impact violent al unui autoturism intrat într-o casă

Vineri, 04 Iunie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Impact violent al unui autoturism intrat intr o casa | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs în municipiul Târnăveni, pe strada Șoimilor, vineri, 28 mai a.c. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că a fost vorba despre un impact violent al unui autoturism intrat într-o casă, iar în urma impactului autoturismul a fost avariat în proporție de 90%.

În interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată, aceasta fiind extrasă în cel mai scurt timp posibil de către pompierii aflați la locul intervenției și a fost predată echipajului de prim ajutor, iar în afara autoturismului, lângă carosabil, se afla o victimă care a fost preluată de ambulanța aflată la locul intervenției.

Ambele victime de sex masculin erau de cod roșu-inconștiente. Acestea au fost preluate și transportate la CPU Târnăveni. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pentru toată durata intervenției. În urma impactului au existat scurgeri masive de combustibil pe carosabil, iar pompierii militari aflați la locul intervenției au curățat drumul pentru a împiedica eventuale derapări.

Galerie imagini