În mai puțin de o oră, pe raza județului Mureș, au avut loc trei accidente rutiere

Luni, 14 Iunie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

In mai putin de o ora  pe raza judetului Mures  au avut loc trei accidente rutiere | imaginea 1 Miercuri, 9 iunie a.c., în mai puțin de o oră, pe raza județului Mureș, au avut loc trei accidente rutiere.

În jurul orei 17:30, accident rutier între localitățile Găiești și Acățari, a fost vorba despre un TIR ieșit în afara părții carosabile. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureș. Din fericire, nu au fost victime.

În jurul orei 17:40, accident rutier produs pe raza localității Vânători, o autoutilitară ieșită în decor. În interior se aflau două persoane care s-au autoevacuat, acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sighișoara.

În jurul orei 17:50, accident rutier produs între localitățile Nadeș și Țigmandru, unde au fost implicate cinci autoturisme. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detaşamentelor Sighișoara și Târgu Mureș, SMURD Acățari, SMURD Tudor și elicopterul SMURD, cu un efectiv total de 15 subofițeri și cinci autospeciale.

Odată ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că este vorba despre un accident produs între cinci autoturisme, în care se aflau opt persoane, din care una încarcerată. Pompierii au intervenit de îndată pentru extragerea victimei din autoturism și au predat-o echipajului de pe elicopter, după care a fost transportată la UPU SMURD Târgu Mureș, aceasta fiind de cod roșu.

Au fost preluate și transportate la urgențe cu ambulanțele SMURD, încă două victime de cod galben. Celelalte cinci persoane nu au necesitat îngrijiri medicale, acestea fiind asistate medical la locul intervenției. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției (aproximativ două ore).

Galerie imagini