Intervenție rapidă pentru salvarea a două persoane rănite într-un accident rutier

Vineri, 18 Iunie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Interventie rapida pentru salvarea a doua persoane ranite intr un accident rutier | imaginea 1 Aproape de miezul nopții, miercuri, 9 iunie a.c., pompierii militari alexăndrineni au intervenit pentru salvarea a două persoane rănite dintr-un accident rutier produs pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria.

În eveniment au fost implicate două autovehicule, un TIR și un autoturism, în care se aflau trei persoane. Paramedicii SMURD și personalul medical al SAJ Teleorman au preluat două persoane rănite, ambele din autoturismul răsturnat în afara părții carosabile.

Este vorba de un tânăr de aproximativ 21 de ani, ce acuza dureri la nivelul coloanei cervicale și o persoană de gen feminin, de cca. 23 de ani, ce acuza dureri la nivelul membrului inferior drept și prezenta escoriații pe față, ambele victime conștiente și cooperante, neîncarcerate.

După transportarea acestora la spital, pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul fiind preluat apoi de poliție pentru cercetări. Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au acționat trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, un echipaj medical al SAJ Teleorman și mai multe echipaje de poliție.