Intervenție rapidă pentru salvarea a trei persoane

Marți, 22 Iunie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Interventie rapida pentru salvarea a trei persoane | imaginea 1 Vineri, 18 iunie a.c., pe DN 65 E, în apropierea localității Troianul, s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autotren, în urma căruia au rezultat trei victime.

Cele trei persoane rănite, toate din autoturism, o fată de aprox. 22 de ani, un tânăr de cca. 18 ani și un vârstnic de aproape 71 de ani, prezentau multiple traumatisme, însă erau conștiente și cooperante, neîncarcerate.

Acestea au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au îndepărtat resturile de caroserie de pe carosabil, astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Pentru salvarea celor trei persoane au intervenit militarii din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o ambulanță SMURD, o mașină de descarcerare și una de stingere, două echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman și mai multe echipaje de poliție. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.