Nouă persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, la ieşire din Botoşani

Luni, 14 Iunie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Noua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier  la iesire din Botosani | imaginea 1 Joi seară, 10 iunie a.c., nouă persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, în care au fost implicate cinci autoturisme, produs la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava.

Toate persoanele erau conștiente. Trei au refuzat să meargă la spital. Șase, dintre care un copil de 6 ani, au fost transportate cu ambulanțele SMURD și SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe pentru continuarea investigațiilor.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Au intervenit patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, o autospecială de descarcerare și una cu apă și spumă, două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani și mai multe echipaje de poliție.

Galerie imagini