Patru persoane au avut nevoie de ajutor, după ce un autoturism s-a răsturnat

Joi, 24 Iunie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Patru persoane au avut nevoie de ajutor  dupa ce un autoturism s a rasturnat | imaginea 1 Duminică dimineaţă, 20 iunie a.c., în jurul orei 03.40, pe raza comunei Gura Ialomiței, pe DJ 213, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din evenimentul rutier au rezultat patru persoane rănite, doi minori și doi adulți.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale din cadrul S.A.J. Ialomița.

Victimele au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenței. Mama și cei doi minori, conștienți, cooperanți, neîncarcerati, au fost preluați de echipajele medicale SAJ și transportați la Spitalul Orășenesc Țăndarei pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Șoferul, după ce a fost asistat medical la fața locului, a refuzat să meargă la spital. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea a incendiilor la locul accidentului.

Patru persoane au avut nevoie de ajutor  dupa ce un autoturism s a rasturnat | imaginea 2