Şoferul unui autoturism a fost strivit de forţa impactului cu un autotren

Luni, 14 Iunie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Soferul unui autoturism a fost strivit de forta impactului cu un autotren | imaginea 1 Un accident mortal s-a produs pe DN 66 în localitatea Pui, miercuri, 9 iunie a.c. O echipă, alcătuită din 13 pompieri ai Detaşamentului Petroşani, cu 2 autospeciale mixte dotate cu accesorii de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, a fost alertată în urma accidentului şi s-a deplasat de urgenţă la locul indicat.

Într-un autoturism SUV, parţial distrus în urma impactului cu un trailer încărcat cu lemne, echipele de intervenţie au găsit un bărbat inconştient strivit sub elementele compartimentului motor. Manevrele de descarcerare au fost dificile din cauza pieselor metalice din componenţa autoturismului torsionate de forţa impactului.

Şoferul autoturismului de teren, în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Petrila, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic. Conducătorul autotrenului, ce a suferit leziuni minore, a primit îngrijiri medicale din partea pompierilor SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

Pompierii s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului şi au îndepărtat combustibilul scurs pe carosabil. Circulaţia pe DN 66 s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă, până la finalizarea cercetării la locul accidentului.

Galerie imagini