Trei persoane au avut nevoie de ajutor în urma unui accident rutier

Luni, 14 Iunie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Trei persoane au avut nevoie de ajutor in urma unui accident rutier | imaginea 1 Sâmbătă seară, 12 iunie a.c., în jurul orei 20.40, pe raza localității Orbeasca de Jos, s-a produs un accident rutier rezultat cu trei persoane rănite.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, două echipaje medicale din cadrul S.A.J. Teleorman și mai multe echipaje de poliție.

Cele trei victime, conștiente, cooperante, neîncarcerate, ce prezentau multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale SAJ și SMURD. Două dintre acestea, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost transportate la Spitalul Orășenesc Videle pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

A treia victimă, după ce a fost asistată medical la fața locului, a refuzat să meargă la unitatea de primiri urgențe. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Trei persoane au avut nevoie de ajutor in urma unui accident rutier | imaginea 2