Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier

Vineri, 18 Iunie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier | imaginea 1 Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce a avut loc, în seara de duminică, 13 iunie a.c., la ieșirea din orașul Bolintin Vale. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.

O femeie, în vârstă de 27 de ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost găsită încarcerată și a fost extrasă de pompieri din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Atât aceasta, cât și celelalte două persoane implicate erau conștiente și au fost transportate la spital de echipajele SAJ și SMURD.

În acest caz au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru sablarea carosabilului, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier | imaginea 2