Victimă decedată în urma unui accident rutier - Maşina a fost cuprinsă de flăcări

Marți, 22 Iunie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Victima decedata in urma unui accident rutier   Masina a fost cuprinsa de flacari | imaginea 1 Joi, 17 iunie a.c., în jurul orei 15:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier, pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism și pentru acordarea îngrijirilor medicale unei persoane, în comuna Foieni.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean și a fost solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou.

În accident a fost implicat un autoturism cu un singur pasager. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au intervenit pentru lichidarea incendiului de la autoturism, iar victimei i-au aplicat manevrele de resuscitare, aceasta aflându-se în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda efortului depus de către salvatori, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

Galerie imagini