Victimă rămasă încarcerată în urma impactului dintre o maşină şi un autocamion

Marți, 22 Iunie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Victima ramasa incarcerata in urma impactului dintre o masina si un autocamion | imaginea 1 Pompierii militari au fost alertați joi, 17 iunie a.c., în jurul orei 10:30, despre producerea unui accident rutier pe DN 2 E 85, în localitatea Bizighești, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma impactului dintre acestea, au rezultat două victime, una fiind rămasă încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost mobilizate 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

Echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex masculin, în vârstă de 85 de ani, politraumatizată prin accident rutier. Un echipaj SAJ a preluat pacientul și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. Totodată, la fața locului, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire și stingere a incendiilor.

Galerie imagini