Două accidente rutiere în 24 de ore

Vineri, 16 Iulie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Doua accidente rutiere in 24 de ore | imaginea 1 Marţi, 13 iulie a.c., în jurul orei 17:00, un accident rutier s-a produs între un autocamion și o autoutilitară în localitatea Lunca, strada Principală.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. In urma impactului, autoutilitara a ieșit în afara părții carosabile. Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Au fost două persoane de cod verde, care au fost asistate medical, dar au refuzat transportul la spital. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers.

Tot marţi, 13 iulie a.c., în jurul orei 17:00, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Reghin, strada Iernuțeni. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului au fost șapte victime, dintre care șase de cod verde și o victimă de cod galben.

Victima de cod galben și o victimă de cod verde au fost transportate la CPU Reghin. Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers.

Galerie imagini