Serie de accidente rutiere, într-un interval de 24 de ore

Luni, 19 Iulie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de accidente rutiere  intr un interval de 24 de ore | imaginea 1 Joi, 15 iulie a.c., în jurul orei 13:55, un accident rutier s-a produs la ieșire din localitatea Albești spre Brașov (E 60). Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

A fost vorba despre un accident rutier între două autoturisme. În urma impactului au fost trei victime, una de cod roșu - bărbat de aproximativ 58 de ani, una de cod galben - femeie și una de cod verde - bărbat. Victimele au fost asistate medical de către echipajele de pe ambulanțele SMURD și SAJ. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Tot joi, 15 iulie, în jurul orei 14:45, un accident rutier s-a produs pe raza localității Căpușu de Câmpie (DJ 152 A). Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș și pompierii din cadrul SVSU Iernut.

A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de electricitate. Un bărbat, cu vârsta de 46 de ani, s-a autoevacuat. Acestuia i s-au acordat îngrijiri midicale de către echipajul de pe ambulanța SMURD Iernut, după care a fost transportat la UPU SMURD Târgu Mureș. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

În noaptea de joi spre vineri, 16 iulie a.c., în jurul orei 00:05, un nou accident rutier s-a produs în localitatea Șăulia, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu.

A fost vorba despre un autoturism care a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Salvatorii au intervenit de îndată pentru extragerea victimei, o femeie de aproximativ 50 de ani.

Victima a fost extrasă și predată echipajului medical, după care a fost transportată la spital. În interior se mai aflau doi minori, aceștia neîncarcerați, un băiat de aproximativ 14 ani și o fată de aproximativ 13 ani.

Băiatul a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Fata a fost preluată de către un aparținător, aceasta neavând nevoie de îngrijiri medicale. O bandă de sens a fost blocată pe toată durata intervenției.

Galerie imagini