Un autoturism a doborât un stâlp de iluminat - O tânără victimă a decedat

Marți, 13 Iulie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Un autoturism a doborat un stalp de iluminat   O tanara victima a decedat | imaginea 1 Sâmbătă seara, 10 iulie a.c., Garda Hida şi Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier grav pe raza localității Hida.

În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism care a doborât un stâlp de iluminat, o persoană dintre cele trei aflate în interior a rămas încarcerată. La sosirea forțelor de intervenție maşina era răsturnată pe plafon, iar persoana încarcerată a fost găsită inconştientă.

Victima, aflată in stop cardiorespirator, a fost extrasă şi predată echipajului echipajului SMURD, care a început imediat manevrele de resuscitare, iar în sprijin a fost solicitat şi echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM).

Din nefericire, victima (o fată de aproximativ 14 ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul de pe TIM a declarat decesul acesteia. Şoferul autoturismului a fost transportat la UPU SMURD Zalău de către o ambulanţă SAJ. A treia persoană a fost asistată la faţa locului de către echipajele medicale.