Un tren de pasageri a lovit o camionetă încărcată cu lemne

Luni, 19 Iulie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Un tren de pasageri a lovit o camioneta incarcata cu lemne | imaginea 1 Vineri după-amiază, 16 iulie a.c., pompierii de la Detașamentul Găești au intervenit în cazul unui accident feroviar în localitatea Patroia Vale, comuna Crângurile, unde un tren de pasageri a lovit o camionetă încărcată cu lemne.

Pentru asigurarea primului ajutor calificat, două echipaje, unul SMURD și celălalt de la Serviciul de Ambulanță Județean, au fost trimise la locul accidentului. Ajunse în cel mai scurt timp, echipajele au verificat imediat starea persoanelor din autoutilitară și a călătorilor din garnitura de tren.

Pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fiind preluat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe din Târgoviște pentru investigații suplimentare. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul, după evaluarea medicală, a refuzat transportul la spital.

În urma verificării făcute de către echipajele de pompieri, din fericire, nicio persoană din tren nu a fost rănită. Erau 50 de adulți și 3 copii în tren în momentul accidentului. Pompierii au sprijinit acțiunea de degajare a autoutilitarei de pe calea ferată în vederea reluării circulației feroviare.

Galerie imagini