Victimă inconştientă, descarcerată dintr-un autoturism implicat în accident rutier

Marți, 06 Iulie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Victima inconstienta  descarcerata dintr un autoturism implicat in accident rutier | imaginea 1 Sâmbătă, 3 iulie a.c., în jurul orei 06:52, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină, la un accident rutier, pentru descarcerarea unei persoane, în municipiul Carei.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei și 3 ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. În accident au fost implicate două autoturisme, într-un autoturism se afla o singură persoană, iar în cel de-al doilea autoturism implicat se aflau 4 persoane.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au intervenit pentru descarcerarea victimei. După ce victima a fost extrasă, a fost predată echipajului SAJ în stare inconștientă și necooperantă. Au fost transportate 2 victime cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Carei.

Galerie imagini