3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier

Joi, 26 August 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

3 victime rezultate in urma producerii unui accident rutier | imaginea 1 Marţi, 24 august a.c., în jurul orei 14:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, între două autoturisme, la ieșire din localitatea Livada spre Negrești-Oaș.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

În urma impactului, două victime s-au autoevacuat, fiind în stare conștientă și cooperantă, iar cea de-a treia victimă a fost extrasă de către forțele militare, aflată în stop cardio-respirator. Echipajul de pe ambulanța SMURD a depus eforturi considerabile prin manevre de resuscitare pentru salvarea victimei.

La fața locului s-a deplasat încă o autospecială de primă intervenție și comandă, cu un ofițer și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Judetean.

Două victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, cea inconștientă a fost intubată și transportată cu ambulanța SMURD, cea de-a doua victimă a fost transportată cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean, iar cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Galerie imagini