Accident rutier cu trei victime, în localitatea Certeze

Joi, 26 August 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Accident rutier cu trei victime  in localitatea Certeze | imaginea 1 În dimineaţa zilei de miercuri, 25 august a.c., la ora 04:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Certeze.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 8 subofițeri, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit victimele autoevacuate, conștiente și cooperante. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală la fața locului persoanelor implicate în accident, iar pompierii militari au asigurat măsurile PSI. Dintre cele 3 victime, două au fost transportate cu ambulanța SMURD, iar una cu ambulanța SAJ, la Centrul de Primiri Urgențe Negrești-Oaș.

Galerie imagini